20 farlige hunde, du ikke bør nærme dig

Det meste af tiden er en hunds adfærd og personlighed helt afhængig af dens opvækst. Der er dog nogle hunderacer, som har fået et dårligt ry for at være ondskabsfulde og farlige på grund af deres voldelige interaktioner med mennesker og andre hunde. Selv om eksperter hævder, at korrekt domesticering og træning kan udjævne knuderne i en aggressiv hunds natur, undrer vi os over, hvor mange mennesker der ville gå langt for at tage en for holdet. Selv om alle hunde er gode ledsagere, kræver de hunderacer, der er nævnt i de kommende afsnit, lidt ekstra opmærksomhed og træning.

Pit Bull

Pitbulls er forbudt i mange lande i verden og er en af de farligste hunderacer i verden. For at forhindre aggressive udbrud skal de gennemgå flere omfattende og omfattende træningsøvelser for at forhindre aggressive udbrud. Her er en rystende rapport til dig! “En undersøgelse, der blev offentliggjort i 1991, viste, at 94 % af pitbulls angreb på børn var uprovokerede.” Du skal måske tænke dig om to gange, før du adopterer en pitbull som kæledyrsmakker.

Rottweiler

Ifølge data fra Center for Disease Control and Prevention (CDC) var Rottweilere ansvarlige for halvdelen af alle dødsfald forårsaget af hundebid i USA mellem årene 1993 og 1996. Disse data taler sit tydelige sprog om racens aggressive natur. En Rottweilers bid er ufatteligt stærkt og kan måle op til 1 460 newton.